Image Alt
  >  Wasbare zwemluiers

Wasbare zwemluier

Zwemmen.. kinderen zijn er gek op. Al na de 1e vaccinatie (rond 2 maanden) mogen baby’s al zwemmen bij een openbaar zwembad. Veel baby’s vind het heerlijk om te zwemmen. Het versterkt de band tussen jou en je kindje en het is goed voor zijn ontwikkeling. En daar hoort natuurlijk een geschikte zwemluier bij.

Wasbare zwemluiers

De wasbare zwemluiers van Bumsies zijn zeer geschikt voor kinderen tot 15 kilo. Net als wegwerp zwemluiers zijn ze niet absorberend maar ze vangen wel ontlasting op.

Tip: trek de zwemluier pas aan bij het zwembad (en dus niet al thuis). Zwemluiers vangen namelijk geen urine op.  

Verstelbare zwemluiers
De zwemluiers van Bumsies zijn verstelbaar door middel van de drukknopen aan de voorkant van de luier. Door de dubbele rij drukknopen is de zwemluier te verstellen in 3 verschillende maten.

Gebruik en wasinstructies
De wasbare zwemluiers van Bumsies zijn na gebruik eenvoudig af te spoelen met koud water en hebben een snelle droogtijd. Eventuele ontlasting dient weggegooid te worden. De zwemluiers kunnen ook gewassen worden. Zorg ervoor dat deze binnenstebuiten wordt gewassen op maximaal 30 graden. De zwemluiers mogen in de droger maar houdt er rekening mee dat deze dan wel sneller slijten. Wanneer deze opgehangen wordt aan de waslijn zal de zwemluier langer meegaan en zullen de kleuren langer mooi blijven.