Realistic blue sky background
  >    >  Wasbare luiers proefpakket
Wasbare luiers proefpakket

Wasbare luiers proefpakket

Wasbare luiers bieden tal van voordelen. Naast dat ze zeer comfortabel zijn voor je kindje, is het voor jou als ouder een praktisch en kostenbesparend product binnen het dagelijkse gezinsleven. En het fijne is: Bij Bumsies kun je eenvoudig een proefpakket met wasbare luiers bestellen! Zo kun je voor een voordelige prijs kennis maken met de voordelen van de wasbare luiers.

Waarom wasbare luiers de ideale oplossing zijn!

Wasbare luiers hebben tal van voordelen voor jou en je kindje. Naast dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende leuke printjes en kleurtjes, zijn ze ook nog eens praktisch in gebruik. Maar dat is niet het enige!
  • Wasbare luiers zijn beter voor de portemonnee
Het verschonen van de luier is een dagelijkse handeling. Van de geboorte van je kindje, tot het zindelijk worden, gebruikt een gemiddeld gezin zo’n 7.000 wegwerpluiers. Als je vervolgens kijkt naar de kosten die dat met zich mee brengt, dan zal het je waarschijnlijk verbazen wat het kost. Waar gemiddeld een luier tussen de 15 en 25 cent kost, ben je in totaal dus zo’n €1.500 euro kwijt voor de aankoop van alle luiers. Met een wasbare luier ben je in totaal een stuk minder kwijt om je kindje te verschonen. Het materiaal kan veel langer mee waardoor je per kindje dus zo’n €500,- tot €1.000,- aan luiers bespaard.
  • Goed voor ons milieu
Dat er veel luiers te pas komen bij het verzorgen van je baby of kindje, weten we ondertussen. Daarnaast heeft het weggooien van standaard luiers een nadelige impact op ons milieu, en dat is natuurlijk overbodig! Wegwerpluiers zorgen jaarlijks voor bijna 300 kilo aan extra afval per baby. Voor sommige van deze luiers kan het zelfs ruim 200 jaar duren voordat ze volledig zijn afgebroken in de natuur. Genoeg redenen om eens een wasbare luier te proberen!
  • Comfort voor je kindje op de eerste plaats
Standaard luiers kunnen de huid van je kindje behoorlijk gaan irriteren. In wegwerpluiers zitten namelijk veel chemicaliën die kunnen zorgen voor vervelende huiduitslag. Met een luier die je kan wassen, die gemaakt is van verfijnd en zacht materiaal, voorkom je vervelende irritaties. Zo is het comfort een stuk verbeterd en voelt je kindje zich prettig dan in een wegwerpluier.
  • Je kindje is sneller zindelijk
Uit onderzoek blijkt dat kindjes die wasbare luiers dragen over het algemeen sneller zindelijk zijn. En daar is een goede reden voor! Dit komt doordat uitwasbare luiers sneller aanvoelen alsof de luier nat is, iets wat veel kindjes vervelend vinden. Zo zullen ze hun plasje sneller op het toilet willen doen.

De voordelen van een proefpakket wasbare luiers

Een testpakket wasbare luiers heeft verschillende voordelen. Voor een relatief lage prijs kun je de luiers uitproberen, om te kijken of het wat voor jou is. Je hebt alle tijd om te kijken of de luiers wat voor je zijn. Door een testpakket te bestellen kun je, wanneer jij dit wilt, uitproberen of de luiers wat voor jou en je kindje zijn. Een product met respect voor moeder natuur. Dankzij de aankoop van een testpakket aan wasbare luiers draag je al een stukje bij aan ons milieu. Alle kleine beetjes helpen! Als ieder gezin zo nu en dan gebruik maakt van een wasbare luier, naast de standaard wegwerpluiers, dan bereiken we al een grote stap op het gebied van Bevalt het niet? Geen probleem, je zit nergens aan vast. We begrijpen iedere afweging en denken mee in het belang van je kindje. Het proefpakket is relatief goedkoop waardoor het waarschijnlijk geen investering is die je hard in de portemonnee zal raken.

Probeerpakket wasbare luiers bestellen?

Bij Bumsies denken we altijd in het belang van jouw kindje. Tegelijkertijd denken we graag met je mee om het dagelijks verschonen van luiers een stuk praktischer te maken, en houden we rekening met onze moeder natuur. Wasbare luiers zijn dan ook een uitstekende keuze die met al deze punten rekening houdt. En dat kun jij ook zelf ervaren! Bij Bumsies bestel je gemakkelijk een proefpakket aan wasbare luiers in de leukste kleurtjes en printjes.

Toont alle 2 resultaten